Savaşçı dizisinde 36. bölüm fragmanı çıktı, Fragmanda Yüzbaşı Kaan Bozok Haydar Bozkurt Başçavuş Bayram Bayat Gerçekten Öldüler mi Gizli Görevdeler mi? sorusu akıllara geldi. Televizyondan yapılan duyuruda Yüzbaşı Kaan Bozok Yüzbaşı Haydar Bozkurt ve Başçavuş Bayram Bayat Gerçekten Öldüler mi yok gizli görev için öldü süsü mü verildi merak konusu oldu.
Savaşçı dizisi 36. bölüm Yüzbaşı Kaan Bozok Yüzbaşı Haydar Bozkurt ve Başçavuş Bayram Bayat Gerçekten Öldü mü merak ediliyor..
Elbette ölmediler ama gizli bir görev olduğu için herkesin onları öldü bilmesi gerekiyordu ve bu yüzden şehit oldukları haberi geldi televizyondan herkes için. Tüm bu komutanlar Gizli görevdeler kesinlikle, o Amerika olayı olmuştu izleyenler bilirler, bu yüzden komutanlar öldüler diye yutturacaklar inandırıcı olsun diye de ailelerine de söylemiyecekler ve herkes öldü sanacak. Ama bunun bir operasyon olduğunu gizli bir görev olduğunu söyleyebiliriz şimdiden.
Bildiğiniz üzere en değerli komutanlar bu sayılanlar. Gizli görev için herşeyden vazgeçmişlerdir. Savaşçı Yüzbaşı Kaan Haydar Başçavuş Bayram Gerçekten Öldüler mi Gizli Görev mi? sorusuna yanıt vermeye çalıştık. Sizlerde bu konudaki yorum ve görüşlerinizi aşağı yazabilir fikirlerinizi paylaşabilirsiniz. Dizimizin gidişatını beğeniyor musunuz?
Süper dizi
Bir film de olsa kimse hiç bir ana kuzusu ölmesin.
Emekeli bir asker ve uzun yıllar bölgede görev yapmış biri olarak, üzülerek söylüyorum; ER RAYN’ı kurtarmak gibi filmleri gördükten sonra bu dizinin güzel olduğunu söylemek yalan olur. bir emek var ama çok basite indirgen miş. Yanlı ve taraflı yapılmış bir dizi izlenimi oluştu bende.
Kesinlikle çok güzel bir dızı…sakın ne bozok..ne yörük haydar…nede bayram bayat ölmesın….fınalde yapmasını bu dızı….devam etsınler.
Bencede gizli görevdeler öldürmezler yaa
bencede ölmesinler bu bi gizli görev bozok ve yörük kaç olaydan çıktı bunlaramı yenik düşecekler bide bayram bayat kolundan curulmuş bişey olmaz baba onlara aslana bişey olmaz
Gizli gorevdeler
Bu diziyi bitirmeyin
Bu gizli bir görevmiş o yüz den kimse bilmemesi gerekiyormuş
kesinlikle bu dizinin bitmesini istemiyoruz lutfen karakterleri oynamayın dızi devam etsin
Ozaman bizde bilmiyoruz gibi yapalım ve haftayı bekleyelim foxun ilk defa güzel bir filmi tuttu bitirmezler