Ver Elini Aşk dizisi hakkında bilgileri sizlere verebilmek için bu konuyu açtık… Ver Elini Aşk isimli dizi ve filmler daha önce yapıldı. Bu dizi onlardan farklı mı yoksa benzer senaryo mu göreceğiz. Ver Elini Aşk dizisini yeni sezonda Kanald ekranlarında yayınlanacaktır.
Ver Elini Aşk dizisini Salacak Yapım hazırlıyor. Çekimleri ağustos ayında başlayan dizinin başrol oyuncuları Sevda Erginci ve Ali İl. Ver Elini Aşk dizisinin çekimleri Gaziantep’te başladı. Çekimlerin hikaye gereği İstanbul’a taşınması bekleniyor. Ver Elini Aşk dizisinin diğer oyuncuları için cast çalışmaları devam ediyor.
Ver Elini Aşk dizisi oyuncularını tanıyalım. Sevda Erginci; 1993 doğumlu ve İstanbul’ludur. Semaver Kumpanya da oyunculuk eğitimi aldı. Rol aldığı yapımlar; Koyu Kırmızı, Veda, Karagül ve en son Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde yer aldı.
Diğer başrol oyuncusu Ali İl; 1981 İstanbul doğumlu olan oyuncu İstanbul Üniversitesi tiyatro bölümü mezunudur. Küçük Kadınlar, Seni Bana Yazmışlar, Adını Sen Koy Filmi, Başka Semtin Çocukları, Ihlamurlar Altında ve en son Poyraz Karayel dizisinde rol almıştır.
Ver Elini Aşk dizisi yeni sezon dizisi sizce tutar mı? Konusu bilgilerini sizlerle aylaşmaya devam edeceğiz. Konumuz güncellenecektir.
Bence tutmaz reytingi fazla olmaz 2.5 ve ya 3.0 reyting alar diye dusunuyorum ve bas rol oyunculari olmamis
Alemsin Asi.. Nerden anladın tutmayacağını? mesela Meryem dizisinin tutup tutmayacağını biliyor muydun? Yada bu kadar tutulacağını tahmin eder miydin?
Meryem dizisi tuttumu 😮 ben ilk bolu reytingine bakmistim yuksek reytingi yoktu
evet gayet tutmuş gözüküyor,gecen haftaki bölümde çok iyiydi..
Ilk reytingi 2.31 falandi simdide 4.31 o gun hic bi dizi olmadigi icin bu kadar reyting almis ki bana gore az ama yeni dizi baslarsa reytingi tekrar duser
Sen baktınmı diziye? neyini beğenmedin?
Ben kotu dizi demiyorum sadece reyting yuksek deyil diyorum ve evet izledim guzel dizi